tiistai 4. helmikuuta 2014

Nyt menee neitsyys!

Hui, melkeen jopa jännittää! Blogin aloittaminen on pyörinyt mielessä jo pitkään, mutta aina oon hannannut. Tai no, oon pitänyt reissublogia yhdessä kaverini kanssa, mutta tällä kertaa ajattelin kirjotella ihan itsekseni :)



No mistä sit ajattelin kirjottaa? Oon intohimoisesti sporttaava reissumies (-nainen), joten blogissa tuun varmasti käsittelemään urheilua, hyvinvointia ja matkustelua, mutta myös paljon muitakin mun elämässä tapahtuvia ja muuten ajankohtaisia asioita.

Kuka olen? Oon 24-vuotias nuori nainen Helsingistä. Tällä hetkellä työskentelen matkailualalla asiakaspalvelutehtävissä, unelmissa siintää toisen tutkinnon suorittaminen restonomin papereiden lisäksi. Harrastan aktiivisesti "fittaamista": hikoilen ja puhisen salilla monta kertaa viikossa ja lisäksi pelaan salibandyä. Haluisin hirveesti sanoa harrastavani myös tennistä, mutta tällä hetkellä se olis liioittelua. Ehkä kesää kohden jatkan taas sen parissa, nyt nimittäin keskityn Bodycampin Ms. Fitness -projektiin, jonka alotin muutama viikko sitten.


Liityin Ms. Fitness -nettivalmennukseen, kun halusin haastaa itteeni vähän lisää Fitfarmin Bikini Challengen jälkeen. 10 viikkoa kestäneen Bikini Challengen aikana tämäkin syömisen rakastaja ja  herkkupeppu sai jotain tolkkua syömiseen, ymmärsi säännöllisen ruokarytmin tärkeyden ja oppi vähän jopa kokkaamaan! Siinä ohessa kroppakin muuttui, kun aloin treenaamaan tavoitteellisemmin ja fiksummin (lue: kunnon saliohjelma ja treenivihko!!). Ms. Fitneksessä puolestaan kyse on 6 kuukauden mittaisesta nettivalmennuksesta: "Luvassa verta, hikeä, tuskaa ja taistoa, mutta NO PAIN, NO GAIN". Toistaiseksi valmennus vaikuttaa erittäin hyvältä ja ainakin ekan 4.viikon aikana saa syödä ihan luvan kanssa! Katellaan sit jatkossa, miten ruokavalio lähtee kiristymään, kun tarkotuksena ensin hankkia alle lihasta ja kesää kohden karistaa rasvaa kropasta. Ruokavaliota ja treeniohjelmaa päivitetään 4.viikon välein, joten kyllästymiseltäkin toivottavasti vältytään! Valmennuksessa on myös porkkanana 500 €:n matkalahjakortti parhaalle muuttujalle ja sekös kelpais! ;)
Luvassa verta, hikeä, tuskaa ja taistoa mutta "No PAIN, No GAIN " - See more at: http://www.bodycamp.eu/tuote/ms-fitness#sthash.qfUX6SBe.dpuf
Luvassa verta, hikeä, tuskaa ja taistoa mutta "No PAIN, No GAIN " - See more at: http://www.bodycamp.eu/tuote/ms-fitness#sthash.qfUX6SBe.dpuf
Luvassa verta, hikeä, tuskaa ja taistoa mutta "No PAIN, No GAIN " - See more at: http://www.bodycamp.eu/tuote/ms-fitness#sthash.qfUX6SBe.dpuf

Vaikka saan urheilusta sitä energiaa ja hyvää oloa, jonka avulla jaksan päivästä toiseen, läpi pimeimmänkin ja loskaisimmankin talven, niin sanoohan tuttu mainossloganikin "Sitä jaksaa paremmin, kun on mitä odottaa". Sporttaamisen ohella matkustelu on mulle elämänsuola. Oltiin juuri isommalla porukalla pitkä viikonloppu Lontoossa (=shoppailua, Mamma Mia -musikaalia, nähtävyyksiä...) ja vielä ennen kesää on kalenteriin merkattu kaksi reissua.

Tällä hetkellä lasken päiviä, että pääsen näihin maisemiin:
TJ 31!

Seuraavana kohteena siis Karibialla sijaitseva, Alankomaiden Antilleihin kuuluva pikkuruinen saari nimenltään Curacao. Odotan reissua malttamattomana: aurinkoa, snorklailua, hyvää ruokaa, rentoutumista, tennistä, lämpöä, pyöräilyä... Onko joku käynyt Curacaolla? Onko jotain must to do -vinkkejä?

Vilustuin vähän Lontoossa, joten nyt on eilen ja tänään pidetty vielä lepoa salilta. Kävelin eilen illalla kuitenkin poikaystävää vastaan luennolle ja tänään työmatkat taittui kävellen eli ihan sohvaperuaksi en oo ajautunut! Luulen, että näillä kalorimäärillä ja tällä ADHD-luonteella pää hajoais, jos joutuisin jumittamaan neljän seinän sisällä pidempään.

Nyt makaronilaatikon laittoon! Näihin tunnelmiin tällä kertaa, jatketaan harjoituksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti