maanantai 17. helmikuuta 2014

Ihanan sosiaalinen viikonloppu

Moi vaan!

Taas ois uus viikko Ms. Fitnesstä pyörähtänyt käyntiin. Tällä viikolla tulee neljä viikkoa täyteen, joka meinaa sitä, että ohjelmat päivittyy! Innolla odottelen siis keskiviikkoa, jolloin selviää muutokset niin ruokavalioon kuin treeneihinkin. Kuten oon aiemmin jo kertonut, syön tällä hetkellä siis 2500 kcal päivässä ja treenaan 5-jakoisella saliohjelmalla + 2-3 aerobista treeniä viikkoon. Toivoisin, et kaloreita alettais jo vähän vähentämään, jos vaikka pikkuhiljaa löytyis se kesäkunto 2014. Toki mul tulee se Curacaon reissu sit ikävästi tohon väliin, siellä en ajatellut seurata ohjeita niin orjallisesti vaan nauttia elämästä ja ehkä juoda jopa muutaman alkoholillisen drinksunkin! Kookoksesta tai ananaksesta luonnollisesti hihii! Sportata siellä onneks voi vaikka kuinka paljon ja aiotaankin ottaa loma rentoutumisen ja sporttailun kannalta.

Viime viikolla aikataulu oli sen verran tiukka, että juoksin käytännössä 24h vuorokaudessa kellon kanssa kilpaa, joten treenitkin jäi vähän vajaiksi, mikä mua harmittaa. Tai ei niinkään vajaiksi, mut rakenne oli väärä..

Viikon treenit näytti tältä:
ma: lihaskuntotreeni kotona, 50min ja salibandytreenit, 1h
ti: salitreeni + juoksuintervalli, 1h 48min
ke: salitreeni, 1h 35min
to: salibandytreenit, 1h
pe: vesijumppaohjaus, 1h
la: lihaskuntotreeni + rappusjuoksu, 1h 5min
su: aamulenkki 1h

Kotijumppaan kuului mm. askelkyykkyjä
Treeni CHECK! Hiki CHECK!

Eli kuten näkyy, niin viikko koostui aika pitkälti aerobisesta treenistä eikä täysin lepoon ja palautumiseen pyhitetyistä päivistä ole tietoakaan. Hyi Laura, hyi.
Kuten instagramissa jo huutelinkin, niin tällä viikolla palaan ruotuun ja alan taas nostamaan rautaa. Muthan löytää instagramista nimellä lurmu, sinne postaan tiheemmällä tahdilla kuin mitä ehdin blogia päivittämään.

Viikonloppuna meillä oli vihdoin aikaa nähdä kavereita, todella harvinaista herkkua meidän taloudessa!
Lauantain treenin kävin vetämässä treenimisun kanssa, johon tutustuin Bikini Challengen kautta. Huikeeta, että nettivalmennuksenkin kautta voi saada uusia kavereita! Suosittelen kaikille nettivalmennuksessa mukana oleville ehdottamaan vaan rohkeasti yhteistreenejä lähistöllä asuville, ties kuinka hyvän loppuelämänystävän sieltä voikaan löytää :) Mulla kävi tuuri, ja tullaankin S:n kanssa mainiosti juttuun ja tsempataan toisiamme antamaan treeneissä kaikkemme. Ollaan S:n kanssa otettu jo ihan tavaksi nää lauantai-aamuiset treenit Töölön Kisahallilla. Siitä saa aina hyvin hien päälle ja hyvän fiiliksen viikonloppuun :) Treenin jälkeen suunnattiin mun poikaystävän kanssa tuttavaperheen luokse, jossa herkuteltiin tortilloilla ja leikittiin lasten kanssa.

Kummisetä ja sen kummipoika

Tortillapöydästä matka jatkui melko extemporee hyvän ystävän luokse vohvelipöytään (okei tässä vaiheessa poikkesin vähän ruokavaliosta, mut pehmensin tilanteen vakavuutta laittamalla vohvelin päälle vaniljajäätelön sijaan vaniljaskyriä!).

The story of my life. Miks syöminen on niin kivaa?!

Sunnuntaina käytiin ystävien kanssa pyörähtämässä (lue:jäätymässä) ravintolapäivässä. Tää oli toinen kerta, kun käytiin ja taidan jatkossakin käydä mieluummin kesällä.... Mulla oli omat eväät mukana, muut tosin maisteli jos jonkinmoisia herkkuja.

Poikkiksen pulled pork burger

Kesä tule jo!
Saatiin Ms. Fitneksessä valmentajalta Teräsnainen -kilpailu:
5000m soutua niin nopeesti ku vaan suinkin kykenee.

Kokeilin reilu viikko sitte ekan kerran, silloin soudin 2000 ja rapiat ja luovutin ku penikat ilmoitteli erittäin aggressiivisesti olemassa olostaan. Tänään sit päätin yrittää uudestaan. No, samoilla paikkeilla alko taas polttelemaan, mutta hammasta purren vedin kilometrin lisää ja ajattelin et samperi enää 2 kilsaa, nyt en luovuta! 3. ja 4. kilsan välillä hyydytti erittäin pahasti ja ääni pään sisällä huus: "Lopeta! Nyt lopeta! LOPETA HULLU NAINEN, LOPETA!" Haistatin äänelle pitkät ja jatkoin ähkimistä. Kun 5 kilsaa läheni, otin lopukirin ja saavutin 5000 metrin rajapyykin ajassa 21:20!

Todistusaineistoa, I DID IT!
Kuvaa ottaessa kädet tärisi ja kun todistusaineisto oli otettu, vyöryin alas soutulaitteesta. Penikat huus hallelujaa, joten suuntasin venyttelytilaan ja nappasin foam rollerin mukaani. Penikoita rullaillessa ilmeet ois ollu ehdottomasti ikuistamisen arvoisia, mut säästin teidät nyt niiltä tällä kertaa. Foam roller on muuten tälläselle laiskalle venyttelijälle ja kehon huoltajalle ehkä maailman paras keksintö, ja pistinkin sellasen viime viikolla tilaukseen. Helpottuu mun luottohierojankin hommat ehkä vähän eikä hieronnat oo kummallekaan meistä enää niin tuskallisia hetkiä. Toivottavasti!

Penikat auki foam rollerilla, auuuuu

Tällä viikollaki on paljon kivoja juttuja tiedossa: huomenna famun synttäridinneriä ja tulevaan viikonloppuun mahtuu maailmanmatkaaja-matkaopas ystävän synttäribileitä, Ms. Fitness -tapaamista ja brunssia.

Tehokkaita treenejä ja iloa kaikkien viikkoon!
Pus o kram!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti