torstai 20. helmikuuta 2014

Byebye bulkki!

Huomentapäivää!

Kuten pari päivää sitten jo kerroin, niin eilen tuli ensimmäiset päivitykset ruoka- ja treeniohjelmiin.
Otsikosta pystynee jo päätellä, että kuten toivoinkin niin kalorit pomppas alas niin että kuulu vaan viuh! Nyt ois siis 2 viikkoa aikaa löytää se reissukunto! Niinku aiemmin jo kirjottelinkin, niin reissussa aion ottaa vähän rennommin ja jatkaa sen jälkeen sitte vielä 2 viikkoa näillä ohjeilla, vaikka uus päivitys tulee samana päivänä ku tullaan takas kotiin. Jään siis vähän muista jälkeen, mut mieluummin otan ohjeista kaiken irti kerta niistä on maksettukin :)



Alotin uusilla ohjeilla jo heti eilen, kun ohjeet oli sopivasti tullu ennenku ite pääsin sängystä ylös (vapaapäivien ihanuutta, kun voi nukkua pitkään). Alkuperäsenä ajatuksena oli suunnata aamulenkille, ja sit kävin hirveetä kamppailua itteni kanssa kun uusissa ohjeissa oli aerobisten jaottelu hieman muuttunut. Loppujen lopuks jätin sit lenkin väliin ja alotin taas uusiin ohjeisiin perehtymisen.

Vapaapäivän pitkät yöunet <3

Salitreenit jatkuu edelleen 5-jakoisena:
  1. selkä & olkapäät
  2. rinta & hauikset
  3. etureidet & keskivartalo
  4. takareidet, pakarat, pohkeet & vatsa
  5. olkapäät & ojentajat
Eilen kävin vääntämässä noista ton ensimmäisen ja vaikutti kyllä erittäin toimivalta setiltä. Kesäselkä here i come! Aamuisen kamppailun tuloksena tein salitreenin perään vielä 25 min intervallitreenin samalla kun salin cardioalueella oli lätkän kisastudio käynnissä. Jos ei osalla kanssatreenaajista sykkeet noussujuoksumaton ni ainaki sit kisahuuman ansiosta, sellanen huuto siellä oli :D

Habailun lisäksi tosiaan nyt pitäis tehdä 2 em. intervallia viikkoon sekä 2 aamulenkkiä tasasella sykkeellä. Koska koko syksyn ja talven tein kaikki aamulenkit reippaasti kävellen, ni nyt ajattelin nostaa tehoja ja tehdä toisen hölkäten ja toisen kävellen. On sit mukavampi säbätäkin, ku juoksukunto on vähän parempi.

No kuis sit kävi syömisten kanssa? Ensinnäkin mukaan tuli laturi- ja treenijuomat. Laturista oon pitäny vähän taukoa, enkä ollu sitä tän vuoden puolella vielä käyttäny. Eilen ku menin sit treenaamaan sen voimin ni kyllä sen vaikutuksen huomas! Sykkeet KOKO ajan jossain 150+ ja hiki virtas!
 
Kalorit putos 2500 -> 1950, suurin muutos hiilareitten määrässä. Seuraavat viikot syön vähän pienemmän annoksen puuroa (nyyh!!), salaattia lounaaksi (tunasalaattia, jee!) ja treenin jälkeenkin pienemmän annoksen pastaa/perunaa/bataattia/riisiä. Muilta osin oon tosi tyytyväinen näihin muutoksiin mut toi puuro!

Ton ekan neljän viikon aikana oli koko ajan vähän sellanen turvonnut ja plösö olo ku oli niiiiin hiilaripitosta meininkiä, joten uskon että tästä tulee vielä oikein hyvä :) Edellisen ruokavalion kanssa tuli muutenkin vähän fuskattua, kun siinä oli jo valmiiks enemmän syötävää ku mihin olin tottunu, ni sit etenkin töissä tuli napsittua vähän ylimäärästä, mut nyt on uus ääni kellossa. Motivaatio ja tsemppi pysyä ruodussa nousi potenssiin sata!


Sen lisäks, että eilen tuli uudet päivitykset ohjelmiin niin posti toi mun foam rollerin!


Tilasin Sportsdirectilta Karrimorin nystyrällisen, 61 cm pötkylän, jolla rullaaminen tuntuu niin ihanan kamalalta et oon ostokseeni tosi tyytyväinen. Onnistuin treenaamaan pohkeeni niin jumiin, että kun yritin rullailla niitä auki niin tuntu siltä et jalat lähtee alta. Onneks olin jo valmiiks lattian tasossa ni säästyttiin pahimmilta ruhjeilta!


Tänään mulla on treenitreffit PT:n kanssa, katotaan tekniikat kuntoon. Joku kuukaus sitte mulla alko alaselkä kipuilemaan maastavetoa tehdessä ja kun oon yrittänyt keskittyä ja löytää sen oikeen tekniikan ni oon kadottanut sen kokonaan. Eilen maveillessa totesin et tää liike ei oo mavea nähnykkään! Pitäkää peukkuja, et löydän sen oikeen tekniikan taas tänään PT:n opastuksella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti