torstai 3. huhtikuuta 2014

Selkävammanen

Noniiin eli kuten viime postauksessa kerroinkin, oli alkuviikosta, eli tiistaina, vihdoin aika selvittää että mikä siinä selässä oikein on.

Mun ystävä, joka on koulutettu hieroja ja pian valmistuva fysioterapeutti, pisti mut ensin tekemään muutamia liikkeitä, joiden avulla hän pystyi näkemään selän virheasentoja sun muita kummallisuuksia ja sen jälkeen ruvettiin availemaan jumeja.

No mitä sit selvis? Diagnoosi oli, no jos nyt ei ennalta-arvattava niin ainakin näin jälkeenpäin ajateltuna varsin järkeenkäypä. Mun ah niin bootylicious takakonttini on suoraan sanottuna lukossa, kun se on niin jumissa sekä syvät vatsa- ja selkälihakset niin heikot, että se aiheuttaa alaselän nikamiin ja niveliin, kuten SI-niveleen, painetta.

Kotiläksyksi sain uudestaan jo reilu kuukaus sitten PT:n antamat syvät vatsalihasliikkeet (no en oo ehtiny/muistanu/jaksanu tehä niitä mut nyt tsemppaan!) sekä muutamia pakaraan ottavia pumppauksia, jotka tuli tutuksi jo aikoinaan, kun olin vielä futari. Eli noin 7 vuotta sitten meidän joukkueen fyssari näki siis jo nää orastavat(?) vaivat!? Hullua.

No mutta anyhow, nyt on siis jokailtaiset jumppaohjelmat tiedossa ja toistaiseks oon tehny ne joka ilta (eli siis huimat kaks kertaa haha)! Toivotaan, että näillä ohjeilla paranis :)

Eli ei muuta ku iltajumpan pariin! Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti