keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Väsynyt, mutta onnellinen. Eli hengissä ollaan!

Siis ei juma, reissu oli niin mahtava ja ihana ja superi ja rentouttava jajaja (lisää tähän ite kaikista rokkaavimmat hehkutussanat, joita vaan suinkin keksit)!



Tänään aamulla laskeuduttiin vihdoin ja viimein, 28 tunnin matkustamisen jälkeen Helsinki-Vantaalle. Takana oli kolme lentoa: Curacao-Miami, Miami-New York ja last but definitely not least New York-Helsinki. Ihana isukki onneks suostu hakemaan meidät kentältä, joten päästiin nopeesti kotiin nukkumaan pahinta väsymystä pois ennenku velvollisuudet (imuri, pyykit, tyhjänä huriseva jääkaappi ja valmennushommat) kutsui.

Ilta onkin sit menny kuvia läpikäydessä. Ennen lähtöä työkaveri tuumas et "Ottakaa sit paljon kuvia" ja mehän tehtiin työtä käskettyä! Oli kolme kännykkää (eli kameraa), 2 tavallista digikameraa, siskolta lainattu järkkäri ja GoPron action kamera. Pienen Siivoilun jälkeen kuvia jäi sellaset 700(!!) kappaletta. Instagramista niitä onkin voinut jo bongailla "reaaliajassa", mut koitan huomenna tai viimeistään perjantaina ehtiä tehdä pientä koostetta reissusta tännekkin, kuvien kera of course :)

Nyt on pieni elonmerkki annettu blogimaassakin, joten voinkin tästä painua peiton alle!
Huomenna sit uusilla, toivottavasti vähän virkeemmillä silmillä aamulenkille palelemaan ja salille pumppaamaan rautaa, HURRAYY!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti