sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Minuuttiaikataulua ja reissujännitystä

Apua miten pitkä aika siitä kun oon viimeeks ehtinyt päivittelemään kuulumisia! Pahoittelut tästä hiljaiselosta!

Mä oon parin vuoden tauon jälkeen alkanut taas valmentamaan pikkusia tyttöfutareita. Koko homma pärähti niin nopeesti liikkeelle, että ekoilla valmentaja-viikoillani ehdin töiden takia vaan muutamiin treeneihin, mut tällä viikolla oonkin sit viettänyt hallilla enemmän aikaa ku vuosiin! Mut ei haittaa ei sit yhtään! Se on vaan niin älyttömän mageeta, kun näkee, että lapset yrittää ja yrittää ja yrittää ja vihdoin löytää sen tekniikan mitä haetaan :)



Nyt oon tosiaan vasta kuukauden verran ollu mukana näissä futiskuvioissa, mutten malta oottaa kesää ja syksyä, et kuinka paljon tytöt kehittyy kun valmentaminen on systemaattista ja pitkäjänteistä. Jännittävää!

Herkkupuuro loppu ennen aikojaan! :(
Sen lisäks, että tällä viikolla neljä iltaa kului kentän laidalla, oon myös ehtinyt treenaamaan tosi hyvin (ja se kyllä tuntuu!):
ma: aamulenkki 1h + salibandytreenit 1h + sali 1h
ti: sali 1h
ke: sali 1h 20min & intervalli 25min
to: aamulenkki 1h 10min + sali 1h 10min
pe: aamulenkki 1h 25 min + sali 1h 14min
la: 2x salibandypeli 1h + alkulämpät
su: -

Pumppaa Laura, pumppaa!

Säälittävä yritys saada hauberia näkyviin, se on niin ujo!
Eilen illalla oli tästä tytöstä kyllä kaikki paukut aivan loppu! Oli erittäin tuskasta polkea hallilta takas kotia kohti ja joutu ihan tosissaan motivoimaan itteensä lähtemään vielä töihin illaksi. Huh. Tää lepopäivä tuli siis niiiin oikeeseen saumaan!

Jotta tää viikko ei muuten olis ollut tarpeeks kiireinen, niin pitihän sitä valmistautua tulevaa reissua varten ja käydä täydentämässä aurinkorasva ym. varastoja! Tänään fiilistelin lähtöä jo niin voimakkaasti että tulostin lentoliput, hotellivahvistukset ja kotiin päästyäni makoilin sängyllä aurinkolasit päässä ja haistelin aurinkorasvoja.


Tällänen pikapäivitys tällä kertaa :)

Kivaa uutta viikkoa kaikille, vetäkäähän mielettömiä treenejä ja nauttikaa elämästä!


AINIIIN tärkein meinas unohtua! Ajattelin ottaa reissuun mukaan proteiinipatukoita just in case. Koska reissu kestää sen 11pvää, tarttis patukoitakin siis aikamoisen satsin mukaan. Osaako kukaan suositella, mistä kannattais tilata/hakea boxillinen patukkaa, kun aikataulu on rajallinen (lähtö ens pe!)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti